18 Ekim 2013 Cuma

Yemek, müzik ve manzara ile doyacağız FRANKIE!

Sofa Hotel’in roofunda bulunan şık restaurant, hem menüsü hem de gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan orkestrası ile İstanbul’un en şık mekanlarından biri olmaya aday. Frankie’ye hafta içi bir Perşembe akşamı gittik, hafta içi olmasına rağmen mekan meraklıları ile doluydu.
 
Mekana yemek saatinden biraz önce gidip, açık terasında kokteyllerini yudumlayıp günün stresini atmanız tavsiye edilir. Sevgili şirketim ile bir kutlama yemeği için gittiğimiz için, menümüz önceden tasarlanmış. Bu arada etkinlğin sahibesi BeeEvents’i de takdir etmeden geçemeyeceğim, yemekte menü özenle seçilmiş ve tüm detaylar düşünülmüştü.
 





















Ne yedik?
Aperatiflerimiz; keş peynir sufle, ördek füme, Surf & Turt karides, sucuk ve nohut püre. Ardından sizin seçebileceğiniz kuzu küşleme veya levrek. Ben her ikisinden de tattım, her ikisi de çok özenle hazırlanmış ve inanılmaz lezzetliydi.

 
 

 

 
Tatlı olarak çikolata mus ve kutlamanın baş kahramanı OMO ULTRA likit pastamız J Siz siz olun OMO’nun yeni ULTRA likitide deneyin. Çok emek verdik çok J !
Mekanın fiyatları pahalı, 150 TL-250 TL arasında.Özel günler ve kutlamalar için tercih edebilirsiniz, tabii ki şirket yemeği ile gitmek en keyiflisi :)

Adres: Sofa Hotel Tesvikiye Caddesi 41-41/A K.8 Nisantasi
Tel: +90 212 230 66 66 begin_of_the_skype_highlighting

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder