17 Şubat 2016 Çarşamba

Nişantaşı'nda yeni mekan keşfetmek isteyenleri buraya alalım: "Central Nişantaşı"

Arda Türkmen'in ortaklarıyla birlikte açtığı Central Nişantaşı'nda rezervasyonla çalışılmıyor. Mekan La Brise’in yerine açılmış.
Haftasonu oturacak yer bulmak biraz sabır gerektirebilir, ama beklemeye değer!

Kalabalık gruplar için 3 adet masa mevcut. (En büyük olan masa Chefs Talk masası, büyük gruplar halinde gelindiğinde bu masayı kapatmak mümkün.) 



Başlangıç için "tarte tatin" (Milföy üzerine, pesto sos, keçi peyniri roka, zeytin ve yeşillikler ile servis ediliyor.) ana yemek olarak kuzu incik (bebek havuçlar ve patates püresi ile sunuluyor, kendi suyunda 6 saat pişiriliyormuş), dana kaburga (mürdüm eriği, arpacık soğan ile birlikte kendi suyunda pişiriliyormuş) şiddetle tavsiye edilen yemekler...

Mekanın internet sitesini merak edenler için link: http://www.centralnisantasi.com/







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder